Telmore - lavpris med selvbetjening på nettet

Telmore er en David imod Goliat. En lille, uafhængig leverandør af mobiltelefoni, som har skabt en fin forretning med titusinder af trofaste kunder. De køber deres telefoni engros hos Teledanmark, og sælger det billigt videre til os andre!

Fordelene ved Telmore er ret klare. Firmaet håndterer al kundekontakt via internettet, og derfor kan omkostningerne holdes nede på et minimum. Men alligevel er produktet fuldt ud sammenligneligt med de andre teleselskabers, priserne er bare meget lavere:

 • Tele Danmarks net - det bedste og mest omfattende.
 • Ingen udgifter til abonnement.
 • Laveste minutpris (0,80 kr. hvorsomhelst og nårsomhelst i Danmark).
 • Ubegrænset SMS for 99 kr. pr. måned eller til stykpris 0,20 kr.
 • Enkel og effektiv selvbetjening.
 • Kundeservice pr. telefon døgnet rundt.

  Uanset om du er privat eller i et firma, så er Telmore det billigste.

  Vi har selv valgt at købe telefoner på nettet. Vi købte en rå telefon uden SIM-kort og abonnement. Med et Telmore-kort, så kører den! Ellers kan man købe en telefon med tilskud fra et af de andre selskaber, og skifte til Telmore, når de 6 måneder er gået.

  Produktet

  Du bestiller selv abonnementet via en formular på nettet, på denne adresse. Derefter klikker du på Tilmelding:

  Så skal du udfylde forskellige personlige oplysninger, og det tager ikke lang tid. Oprettelsen er gratis. Til sidst skal du indsætte et beløb på kontoen, nemlig det såkaldte startpakkebeløb på 199 kr. Disse 199 kr indsættes til en start på din konto. Det hele betales online med Dankort! Det er bare smart.

  Efter et par dage får du et brev med telefonnummer og SIM-kort med posten. Det skal du brække fri af plastic'et og montere i din mobiltelefon. Det gøres på ingen tid:

  Derefter tænder du mobilos og indtaster den PIN-kode, som du har modtaget med posten. Så virker det! PIN-koden kan selvfølgelig ændres bagefter.


  Priserne og den daglige brug

  Du styrer selv dit forbrug med dette abonnement. Hvis du fx indsætter 300 kr, så kan du tale løs - ganske som var det et taletidskort (blot til priser på under en tredjedel). Når du har 50 kr. tilbage, får du besked om det (e-mail + SMS). Når du har 0 kr. tilbage, har du syv dage til at få indsat flere penge på kontoen. Det får du også beskeder om - hver dag. Hvis du ikke betaler inden syv dage, lukkes kontoen, og det koster 50 kr at få den åbnet igen:

  Du styrer det hele ved hjælp af Telmores hjemmeside. Der skal du indtaste dit telefonnummer samt din adgangskode:

  Så kan du vælge ved hjælp af menuen til venstre:

  Du kan fx vælge at se dit forbrug:

  Det er let at styre de funktioner du benytter:

  Priserne

  Priserne er som nævnt blandt Danmarks laveste; det kan du selv tjekke på Forbrugerstyrelsens side.

  Påfyldning af taletid

  Du fylder mere taletid på din telefon via Telmores hjemmeside:

  Du skal bare bruge dit Dankort, det er faktisk utroligt enkelt - og meget lettere at håndtere end de taletidskort, som altid har irriteret mig.

  Når du klikker OK, hæves pengene fra din konto:

  Du kan også få udskrevet en faktura, hvis du fx benytter Telmore til dit firma.

  Automatisk optankning

  Med denne service får du automatisk tanket taletid på mobilen, når saldoen er i bund. Du bestemmer selv optankningsbeløbet og får en SMS-bekræftelse efter hver tankning. Det er da smart!


  Konklusion

  Jeg synes, at det er rigtig smart dette koncept, som Telmore har fundet på. Det udnytter internettet til at sælge billig taletid. Vi har alle mobiltelefoner, og ofte sælges de med stort tilskud fra teleselskaberne. Til gengæld er minutpriserne kanonhøje.

  Med Telmore kan man skifte til billige minutter, uanset om du har et lille eller et stort forbrug. Nogle brugere indbetaler 500-1000 kr og taler derefter løs. Andre indbetaler måske bare 100 kr - det er efter behov.

  Når du køber en telefon med tilskud fra et af de store selskaber, er du bundet til dem og deres minuttakster i 6 måneder. Når denne periode er udløbet, kan du gratis få frigjort telefonen og i stedet tegne et Telmore-abonnement, som du kan beholde i resten af telefonens levetid.

  Udlandstelefoni er også billig - 10% under alle andre. Det koster fx 3,55 kr i minuttet at ringe til Frankrig - det er faktisk rimeligt.

  Som alternativ til taletidskort er Telmore helt i top. Mange forældre ønsker fx at kontrollere børnenes forbrug på telefon. Med et almindeligt abonnement risikerer man at få en kanonhøj regning. Hos Telmore kan man fx indtaste 75 kr hver måned. Så kan de tale for det beløb, og ikke emere. På den måde lærer de unge selv at styre forbruget. Fordelen ved Telmore er, at man typisk får 3 gange så meget taletid for hver krone, som det er tilfældet med traditionelle taletidskort!


  Er der tilføjelser eller kommentarer til denne artikel, så hører vi meget gerne fra jer. Heldigvis har mange læsere givet os 100% ret - Telmore er rigtig godt og troværdigt selsab!


  Copyright (c) 2000-2004 by Michael B. Karbo.