Windows 2000 og mus

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...
 • Hej Michael

  Jeg har fuldt dit råd, men hensyn til at bruge Win2000 (engelsk) og Me (dansk)på samme maskine. (Maskine er en AMD K2- 300, men 256 mb ram, 2 hardiske, en 4,3gb hvor me ligger, og en 10 gb hvor der 2 partioner en til back up 4 gb, og den anden til Win2000) Min kone er spanier og er ikke så god til det danske, så vi har brug for to forskellige programmer

  Jeg har dog det problem at jeg, i win2000 ikke kan få min mus til at fungerer (det er en logitech trådløs mus). Keyboardet er også trådløs med via en konverter koblet til et PS2-stik, så det virker. Umiddelbart virker det som om, at mit usb-kort ikke virker efter hensigter, da der er et gult ! ud for kortet i i hardwarefanen i systemmappen. USB-kortet er et PCI til USB, fungerer fint med Win Me. Når jeg prøver at installerer driveren fra disketten der medfulgte, siger den at den ikke kan ændre den orginale int (tror jeg nok den hedder) fil. Jeg har prøvet at lede efter en anden driver på nettet, men kan ikke finde nogle.

  Har du, eller andre læsere af dine sider en idé om hvad der er galt ?

  På forhånd tak, god arbejdslyst.

  Jegvan Durhuus


  Karbo svarer

  Hej Jegvan

  Logitech har altid haft problemer med Microsoft, der har altid manglet drivere til deres mus og keyboards. Man kunne være fristet til at tro, at det kunne have noget med at gøre, at Microsoft selv fremstiller samme enheder.

  Windows 2000 er et kanongodt program, men USB-supporten er ikke i top. Min eget Sandisk CF-reader duer fx ikke.

  Jeg har kun et råd: Glæd dig til Windows XP, der snart kommer på nmarkedet. Og anskaf en anden mus til reserve. Eller en Wacom taglet. Den virker fint under Windows 2000 og er langt bedre end en mus (min mening).

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.