Hvilken polerskive skal jeg vælge?

Når du kigger på polerskiver er der flere ting du skal kigge på. Der findes som udgangspunk 3 typer polerskiver, jeg vil forsøge at fortælle dig hvad forskellen er på disse 3 og hvad deres funktion er, det er vigtigt du vælger den rigtige type polerskive til den opgave du ønsker at løse.

De fleste polere i dag med en dual action maskine, som er langt mere sikker at køre med, end en almindelig excenter polermaskine, grunden til det er at en dual action maskine, har nemmere ved at køle lakken ned, du minimere altså dine chancer for at brænde fast i lakken, imens du polere dit køretøj.

Grove polerskiver

De grove polerskiver benyttes kun til meget medtaget køretøjer, hvor lakken enten er falmet meget, eller har større overfladeridser. Benytter man en hård type polerskive, så er det vigtigt at du polere bilen 2 gange, da at polere med en grov polerskive, oftest vil efterlade små hologrammer i lakken, det ses som en slags edderkoppespind.

I nyere tid er der også kommet “hybrid” polerskiver, som er polerskiver i uld/mikrofiber, denne type polerskiver tager rigtig hårdt ved lakken og du skal passe ekstra på, nå du benytter den type polerskive, de kan samtidig også vise sig at være ekstremt effektive.

Mellem grov/fine polerskiver

Denne type polerskiver kan benyttes til 1-step polering, de efterlader både en blank og ridsefri overflade på lakken, er bilen ikke særlig medtaget er det oftest nødvendigt med en 1 trins polering.

Har man haft den grov polerskive på, så anbefaler vi at man benytter en mellemfin polerskive og polere igen, da denne type vil fjerne de hologrammer der måtte være fra den grove polerskive. Det vil samtidig også hæve glansen i lakken.

Fine polerskiver

Den fine polerskive fjerner minimale små hologrammer, eller helt små ridser som kun lige sidder i overfladen, denne type polerskive er mest beregnet til at hæve glansen i lakken, det her er også det sidste i trin i polerskive skalaen. Er man ude i en 3 trins polering, så er det her sidste skriv, hvorefter man skal forsegle lakken med enten coating eller en anden form for lakforsegler.

Hvor køber du polerskiver?

Et hav af webshops har dem, vi anbefaler altid at finde dine polerskiver ved xpertcleaning.dk de har en lang række af højkvalitets polerskiver, samt tilhørende polerprodukter til også. Hos xpertcleaning finder du alt du behover til en polering.

Related Posts

© 2024 karbosguide.dk - WordPress Theme by WPEnjoy